HARIMAU MALAYA

Disaat Harimau Malayaku tumbang disambar Garuda , kita terima dan berundur sejenak,memahami taktik si Garuda.. Hingga apabila Harimau Malayaku bersabung kembali dengan Garuda,kita pastikan kita tidak lagi seperti sabungan yang lalu.. Garuda sudah terbang terlalu tinggi dan bila tersembam ke bumi~ kesakitan itu tidak tertanggung... Monat cuma nak ucapkan selamat maju jaya pada HARIMAU MUDA MALAYA yang BERJUANG DI AFF 2nd LEG FINAL SUZUKI 2010! Yang akan beraksi di GBK.


Bukan setakat isu SPORTIF...isu laser dan :) 2 alasan bila GARUDA kalah :)

1. LASER pada mata si markus (padahal perlawanan sudah dihentikan..dan isu laser tidak seharusnya timbul lagi..kesemua gol Harimau Malaya adalah sah..)

2. Isu SERBUK GATAL yang ditaburkan di gawang gol di bukit jalil (..dikatakan menganggu prestasi si Botak Markus... sudah 3 gol bolos tidak kurang 15 minit.. fitnah pula ada serbuk gatal?)

3. Isu RUMPUT / padang di bukit jalil yang menggunakan turf.. (..tidak biasa...?? oooooo~ sampai padang karpet pun jadi alasan??)

Indonesia fans - MENANG = BONGKAK , KALAH = MENGAMUK :)

sepatutnya kalian perbaiki timnas garuda kalian..untuk mencipta GOL bukan cuba mencipta ALASAN.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...