Eminem feat Rihanna - Love The Way You Lie PART 2 !



OH!! :) berita hangat pada kipas-susah-mati Eminem diluar sana (Monat la tu..heheh). Tentu korang pernah dengan lagu Eminem feat. Rihanna - Love the Way You Lie kan? ala,yang video klip dia tu dibintai oleh Megan Fox. Hah,dengar-dengar cerita diorang akan buat pula Love the Way You Lie versi kedua. Selepas lagu Love the Way You Lie (yang dimuatkan dalam album RECOVERY : Eminem 2010 click sini untuk baca review Monat tentang album ni) , pada bahagian kedua ini,album lagu tersebut akan dimuatkan pula dalam album Rihanna (LOUD) yang dijangka akan keluar pada November ini.

Nak Download? baca sampai habis...
Hah,harap-harap korang bersabar tunggu album Rihanna yang terbaru nanti,Monat sendiri pun tak sabar nak dengar apa kelainan pada part 2 nanti,selepas mendengar part 1 yang memang mantap,tak tau pula bagaimana dengan part 2 nanti. Disini Monat sediakan temuramah Rihanna dalam MTV show,dan Rihanna sendiri mengakui adanya part 2 untuk lagu Love the Way You lie..Korang tengok sendiri video ni.... Enjoy! (p/s : baca sampai habis kalau tak.....menyesal...)


video




video

Rihanna feat Eminem - Love The Way You Lie Part 2 (kalau nak bagi play ni,jgn lupa nak turn off youtube player Monat kat tab sebelah kanan tu...)


p/s :  Ini adalah L.T.W.Y.L (Love the Way You Lie part 2) , tak tahu sama ada ini final atau rough record,tp dengan menyelongkar maklumat,yeap! inilah part 2 tersebut,jadi apa pandangan anda??? Dengar sendiri....dah ada dah sebenarnya kat Youtube untuk part 2 nie~ tp due to copyright problems~ kena take out~(sbb album Rihanna dijangka keluar 16 November ini) tapi cuba korang try ushar kat sini.~ dan sah,inilah part 2 untuk Love the Way You lie... tp selagi tak kluar album tu,Monat tak review lagi tentang lagu ni..utk kepastian... Sesapa nak boleh request kat Monat,Monat bagi korang Mp3 dia k...(email and alert Monat)

Nie Download mp3 : (click sini) Eminem feat Rihanna - Love The Way You Lie (part 1)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...